Natuurwerkdagen op 3 en 4 november

We zoeken vrijwilligers! Kom jij op vrijdag 3 en zaterdag 4 november helpen tijdens de Natuurwerkdagen op het Media NatuurPark?

We gaan tussen 10:00 en 16:00 uur aan de slag met de volgende werkzaamheden:
· Takkenrillen maken
· Hedera / klimop eruit trekken
· Bollen planten
. Zagen
· Inzaaien daar waar mogelijk
Jouw hulp is nodig! Beide dagen verzamelen we om 10:00uur in het restaurant van het VPRO-gebouw, Wim T. Schippersplein 1. Er wordt gezorgd voor eten en drinken, en voor gereedschap: o.a. handschoenen (deze kun je i.v.m. de maat ook zelf meenemen), zagen, spades, takkenscharen, pootschepjes.

Resultaat
Door het planten van bollen op de Natuurwerkdag, groeien er in dit natuurgebied komend voorjaar allerlei bloemen. Dit is erg belangrijk voor bijen en vlinders, die van het vroege voorjaar tot het najaar afhankelijk zijn van bloeiende bloemen voor voedsel.

Meld je aan voor:
Vrijdag 3 november van 10-16 uur
Zaterdag 4 november van 10-16 uur